Mart 2022

post-title

Mart 2022, 5

PDF DOSYASI

Merhaba arkadaşlar,

Beşinci sayımıza ulaştık bile. 

Yeni arkadaşlara ulaştıkça daha da büyüyen bir aile oluyoruz. Bu arada dergimizi çevrelerinde tavsiye eden, tanıtımını yapan arkadaşlarımıza ve büyüklerimize çok teşekkür ediyoruz. Sizlerin sayesinde daha emin adımlarla ilerliyoruz. İnşaallah daha nice güzel sayılara ulaşmak hep birlikte duamız olsun.

Elbette şimdi okuyucumuz olan arkadaşlarımızı ileride dergimizde yazı, öykü, şiir yazan; sayfalar hazırlayan arkadaşlarımız olarak da göreceğimiz günleri iple çekiyoruz. Ama önce sizler web sitemize bağlanıp, size ayrılan bölümlerde bol bol antrenman yapmanız gerekiyor. Oralarda düşüncelerinizi yazın, öyküler, şiirler yazın, çektiğiniz fotoğrafları, çizdiğiniz karikatürleri yükleyin… Yükleyip çevrenizle, ailenizle paylaşın ki, hem bir şeyler üretmenin zevkine varın, hem de kendinizi geliştirin. İnşaallah ileride çok daha faydalı işler yapacağınıza, eserler üreteceğinize inanıyorum.

Bu çok önemli. Çünkü sanatkâr bir insanın Allah’ı tanıması çok daha kolay ve daha iyi oluyor. Neden mi? Öncelikle Allah Sani’dir, yani sanatkârdır, hem de her yarattığı şeyi sanatlı yaratıyor. İşte Allah’ın yarattığı eserlerdeki harika sanatları ve incelikleri anlamak için de sanatkâr olmak, insana çok büyük avantaj sağlıyor. Zaten Arkadaş Dergimizde bu sayfaları hazırlamamızdaki amacımız da işte bu…

Evet Mart sayımız elinizde. Pek çok insanın emeği ile hazırlandı. Tüm emeği geçen arkadaşlarımıza, öğretmenlerimize, yazarlarımıza, çizerlerimize sizler adına çok teşekkürler ediyorum. 

Şimdi sizleri emek verilmiş, gerçekten çok güzel yazılar ve sayfalarla baş başa bırakayım.

Allah’a emanet olun.

 

— Aslınur Bahar

Dergideki Yazılar