Kasım 2021

post-title

Kasım 2021, 1

PDF DOSYASI

Merhaba arkadaşlar,

Yollar ve yolculuklar güzeldir. Okul hayatı, deneyimlerimiz, yaşadıklarımız hep birer yolculuktur aslında. Okumak da bir yolculuktur. İnsan okumayı bitirdiğinde aynı insan değildir artık; öğrenmiştir, haberdar olmuştur, gelişmiştir, büyümüştür. Öyle eserler okunmalıdır…

Arkadaş Dergimiz de her sayısıyla bir yolculuk olacak hepimiz için. Hayatınıza pek çok şey katacak… En önemlisi de bilgi.

Çünkü hayat yolunda insanla beraber yürüyen bilgisidir. Her şey geride kalır ama edindiğimiz bilgiler yanımızdadır. Bu sebeple sizlere her sayıda hediyelerin en güzelini vermeye çalışacağız: her zaman ihtiyaç duyacağınız bilgileri.

Arkadaş Dergimizi farklı bir dergi olarak tasarladık. Çünkü sizlerin sıradan okuyucular olmanızı değil işin içine giren, söz söyleyen, yorum yapan, eserler ortaya koyan ve bunları arkadaşlarıyla, ailesiyle, akrabalarıyla paylaşıp kendini sürekli geliştiren “arkadaşlar” olmanıza aracı olmak istiyoruz. 

Bundan dolayı interaktif, yani etkileşimli bir web sitesi tasarladık.

 

Bu etkileşim nasıl olacak peki?

- Mesela Arkadaş Dergimizdeki bir yazıyı açtınız ve okudunuz. Sayfanın sonunda yer alan kare barkodu telefon ya da tabletinizden okutup, www.arkadasdergisi.com adresine bağlanacaksınız. 

- Ardından yazının altındaki yorum alanına konuyla ilgili düşüncenizi, hatıranızı, bir anekdotu, çiziminizi ya da çektiğiniz bir fotoğrafı yükleyecek ve kendi sosyal hesaplarınızda paylaşabileceksiniz. Böylece çevrenizdeki herkese size ait paylaşımınızı ulaştırabileceksiniz. 

- Paylaştığınız linke tıklayan birisi, sizin paylaşımınızı görecek ve beğenebilecek. Tüm paylaşımlar içinde en çok beğeni alan paylaşım diğerlerinin üstünde yerini alacak. 

Elbette hepsinden önce www.arkadasdergisi.com sitemize üye olmanız gerekiyor.

Beğeneceğinizi umuyoruz:)

Yolculuğumuz hayırlı olsun…

 

Hepinizi selamlıyorum.

Allah’a emanet olun.

 

—Aslınur Bahar

Dergideki Yazılar