Ocak 2022

post-title

Ocak 2022, 3

PDF DOSYASI

Merhaba arkadaşlar,

 

Yeni bir yıl ile yeni bir sayımız da elinizde. İnşaallah bu yeni yıl hepimiz için güzelliklerle dolu olsun, tüm kötülükler bizlerden, vatanımızdan bütün Müslüman kardeşlerimizden uzak olsun… Hep böyle dua edelim.

Ocak sayımız da çok güzel konular ve yazılarla dolu, çok güzel etkinlikler var. Amacımız size verilmiş o güzel yeteneklerinizi keşfetmenize, onları geliştirmenize katkıda bulunmak.

Sayfalardaki kare barkodlardan arkadasdergisi.com’a bağlanarak, size ait çalışmalarınızı paylaşabilirsiniz. Bu etkinliklerin size çok büyük faydaları olacaktır…

Evet arkadaşları biraz meraklandıralım mı?

Yunuslar köpekbalıklarını nasıl korkuturlar? Teknoloji mi beni yönetiyor, ben mi teknolojiyi?.. İlginç özellikleri ile burnunuz… Havuçlu-cevizli kek nasıl yapılır, nasıl yenilir? Peki, ya kalbimize sevgiyi kim koyuyor? Sevgisiz bir dünya ne kadar kötü olurdu değil mi!.. Bizi biz yapan değerlerimiz neler?.. Sahabiler yıldızlara nasıl benzerler? Suya atlayan insan karikatürü nasıl çizilir? El davulu nasıl yapılır? “Huylu huyundan vazgeçmez” atasözünün acayip öyküsü… Ve çevremizle ilgili önemli bir yazı “Elimizde eşya, atınca canavar!” Evet biz arkadaşlar olarak bize emanet olan bu dünyayı koruyoruz ve koruyacağız, çevremizi kirletmeyeceğiz. Söz mü arkadaşlar?!.

Bu yazdıklarım tadımlık olsun; sayfalar sizi bekliyor:) İyi okumalar diliyorum.

Allah’a emanet olun.

 

— Aslınur Bahar

Dergideki Yazılar