Eylül 2022

post-title

Eylül 2022, 11

PDF DOSYASI

Merhaba arkadaşlar,

Yaz mevsimi çabucak geçti ve sonbahar geldi; hani o güz, hazan ya da bağ bozumu da dediğimiz mevsim. Allah bu mevsimde de harika manzaralar seriyor önümüze. İmkânınız olursa ağaçları, ormanları bol bol izleyin, yaprakların renklerindeki o insanı hayretler içinde bırakan değişimleri mutlaka seyredin. Açık alanlara çıkma imkânınız olmazsa sonbahar manzaralarını internette de bulmak mümkün. Aslında her mevsim çok güzellikler yaratıyor Âlemlerin Rabbi olan Allah, yeter ki biz bakmayı unutmayalım…

Arkadaşlar bu sayıda yine ilginç ve bilgilendirici yazılar sizleri bekliyor. Özellikle insanın dünyaya geliş sürecini konu alan çok acayip bilgiler var. Hepimiz o aşamaları geçtik ama bir düşünün; mesela sadece yüzümüz tam şeklini almadan dünyaya gelmiş olsaydık, hayat bizim için yaşanmaz olurdu… Düşünmesi bile zor… Bizlere mükemmel bir insan şeklini verip dünyaya yolladığı için bile Rabbimiz olan Allah’a ne kadar şükretsek az… Allah bizleri çok seviyor ki, bizlere böyle harika bir dünyayı ve böyle harika bir bedeni verip bu hayata yolluyor.

Bir de bu sayıdan itibaren Çekirge Çetin ile de tanışacaksınız. Ayrıca Muammer Erkul, sizin portrelerinizi de çizecek.

Bir sanatkârın, bir ressamın fırçasından portrenizin çizilmesi her zaman yapılabilecek bir şey değil, benden söylemesi bu fırsatı kaçırmayın… Bunun için yapmanız gereken, bir fotoğrafınızı bize yollamak. Gelen fotoğrafların portreleri, geliş sırasına göre yapılacak. Bunun için elinizi çabuk tutun.

Diğer yazılar ve etkinlik sayfaları da çok güzel ve faydalı olacak sizlere. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Allah’a emanet olun.

 

— Aslınur Bahar

Dergideki Yazılar