Kasım 2022

post-title

Kasım 2022, 13

PDF DOSYASI

Nasılsınız arkadaşlar?.. Sizlerden iyi haberler almak hepimizi mutlu eder elbette. Şimdi bu satırları yazarken düşündüm de sizlerden haber alsak, Arkadaş Derginiz hakkında neler düşünüyorsunuz, hangi yazılar daha çok ilginizi çekiyor, okuduğunuz yazılarla ilgili anılarınız var mı?.. Merak etmemek elde değil!.. Öyleyse bize yazmaya ne dersiniz!.. arkadasdergi@gmail.com adresine ya da 0549 505 60 01 nolu WhatsApp hesabımıza yazdıklarınızı bekliyoruz.

Bu sayımızda da sizin için güzel yazılar ve etkinlikler var. Umarım sizler de beğeneceksiniz. Yorumlara yazı veya öykü yazmayı, karikatür çizerek, fotoğraf çekerek yüklemeyi unutmayın sakın. Onları çevrenizle de paylaşın, aileniz, öğretmenleriniz bundan çok memnun olacaklardır. Ama arkadaşlarınızdan sizi kıskanacak olanlar da çıkabilir. Fakat üzülmeyin; söyleyin, onlar da ‘arkadasdergisi.com’a giriş yaparak yorum yapabilir, öyküler, şiirler yazabilir, çektikleri fotoğrafları, çizdikleri karikatürleri yükleyip paylaşabilirler... Hem aranızda güzel bir yarış olur.

İnsanların, güzel ve hayırlı şeylerde yarışmasını Allah da sever zaten.

Bu ay öğretmenlerinizin öğretmenler gününü kutlamayı unutmazsınız biliyorum ama onlara kendi elinizle yaptığınız bir hediye ya da bir kağıda yazdığınız kısa bir mesaj daha anlamlı ve değerli bir kutlama olacaktır. Ayrıca ilk öğretmenlerimiz olan annelerimizi de unutmayalım; onlara da kendi yaptığınız veya yazdığınız bir hediye takdim edin mutlaka.

Bir de en özel öğretmenimiz, dünya ve sonrasındaki hayatımızda rehberimiz olan Peygamberimiz Muhammed Aleyhisselama da hediyemizi takdim edelim. Ona hediyemiz ne olacak? Evet salât u selâm.

Haydi, Onun sayesinde kavuştuğumuz ve kavuşacağımız bütün güzellikler için Peygamberimize teşekkürümüzü salât u selâm olarak takdim edelim: Allahümme salli ve sellim, alâ Seyyidina Muhammed.

Bu salavatı söylediğimizde melekler naklen yayınla Allah Resulüne ulaştırıyorlar ve salavatı ne kadar çok söylersek Peygamberimiz bizi mahşerde o kadar iyi tanıyacak…

Sizleri Kasım sayımızla baş başa bırakmadan önce, bu sayımızın hazırlığında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Allah’a emanet olun.

 

— Aslınur Bahar

Dergideki Yazılar