Ağustos 2022

post-title

Ağustos 2022, 10

PDF DOSYASI

Merhaba arkadaşlar,

Ağustos sayımız da güzel yazılar, etkinlikler ve ilginç bilgilerle elinizde. Tatil günlerinin en iyi yönlerinden birisi de farklı etkinlikler yapmaya, hobiler edinmeye, kendimizi geliştirecek kitaplar okumaya fırsat sağlaması değil mi? O sebeple bu günleri ganimet bilmenizi, değerini fark etmenizi öneririm. Okul zamanı yapmaya imkân bulamadığımız pek çok şeyler için tatilde zamanımız olur.

Kitap okumak; elbette üslubu ve içeriğiyle size katkıda bulunacak kitaplar okumak yapacağınız en önemli ve faydalı etkinliklerden biri. Instagram hesabımızda sizlere okuyabileceğiniz kitap tavsiyeleri de yapıyoruz. Instagram hesabımızı takip ederek o kitapları temin edebilir ve okuyabilirsiniz. Ayrıca yeri gelmişken ifade edeyim; instagram hesabımızın sizin desteğinize ihtiyacı var. Hem siz takip eder, hem de çevrenize tavsiye ederseniz çok mutlu oluruz.

Bundan başka, yeteneklerinizi geliştiren, el becerisi kazandıran etkinlikler yapabilirsiniz. Dergimizdeki faaliyet sayfası, karikatür sayfası, yemek yapma sayfası, fotoğraf sayfası ve diğer sayfalar bu tür etkinliklerinizde size örnek olabilir. Mesela karikatür sayfasından yararlanıp siz de karikatürler çizebilirsiniz. Hatta çizdiğiniz karikatürleri bir albüm yapabilirsiniz. ‘Sen Yap Herkes Yesin’ sayfamızdaki tariflerle evdekilere hoş sürprizler yapabilirsiniz. Fotoğrafçılık da çok güzel olur; manzara, çevre, farklı yapraklar, çiçekler, aile fotoğrafları vb farklı konularda albümler yapabilirsiniz. Hatta bunları bastırıp birer hatıra olarak kitaplığınıza ekleyebilirsiniz.

Ama bir şeyi sakın unutmayın: Bütün bu yaptığınız etkinliklerin fotoğraflarını arkadasdergisi.com’a girip o konudaki sayfalara yükleyin ve ailenizle, arkadaşlarınızla paylaşın. Hem aileniz sizinle gurur duysun, yaptıklarınız onları sevindirsin, hem de arkadaşlarınız sizi örnek alıp onlar da böyle güzel işler yapsınlar. Unutmayın, güzel örnek olanlar, bunun sevabını da alırlar. Yani hem dünya hem de ahiret hayatınız için yararlı işler yapmış olursunuz.

Evet arkadaşlar, Allah her birinize güzelliklerle dolu bir ay nasip etsin diyerek sizleri Ağustos sayımızla baş başa bırakıyorum.

Allah’a emanet olun.

 

— Aslınur Bahar

Dergideki Yazılar