Ekim 2023

post-title

Ekim 2023, 24

PDF DOSYASI

Merhaba arkadaşlar, 

Tatil havasını üzerinizden attınız. Artık derslere yoğunlaştınız. Sizlere bilginizi, karakterinizi yeteneklerinizi geliştirme yolunda gayretli olmanızı önemle tavsiye ediyorum.

Sizler bilgiye ulaşma konusunda insanlık tarihi boyunca en nasipli nesillersiniz. Her istediğiniz bilgiye, hem yazılı, hem görsel hatta video vb versiyonlarıyla çok rahat ulaşma imkanınız var. Yeter ki bu fırsatları değerlendirin. Her gün beş on dakika bile olsa, belli bir konuyu öğrenmeye vakit ayırırsanız, bir sene içinde yaşıtlarınıza göre, hatta toplumdaki pek çok insana kıyasla, o konuda neredeyse uzman seviyesine çıkmanız mümkün. 

Zaten pek çok insan eğitimini aldığı konularda değil, hobi olarak ve severek yaptığı işlerde başarılı oluyor, herkes onu o konuyla tanıyor. Sizler şimdiden her gün, ilgi duyduğunuz, yetenekli olduğunuz, sevdiğiniz bir konuya beş on dakika vakit ayırarak çok erken yaşlarınızda avantajlı konuma yükselebilirsiniz.

Sizler gayret edin, Allah çalışmalarınızı bereketlendirip sizin nice sürpriz güzelliklere ulaşmanızı sağlayacaktır. 

Zaten bu dünyada da öğrenmek, çalışmak ve Allah'ın bize verdiği yetenekleri geliştirmek için bulunuyoruz. Çalışmalarımızın da asıl en güzel mükafatını ahirette alacağız inşaallah… Gayretiniz, çabalarınız, sabırla çalışmalarınız için sizleri şimdiden tebrik ediyorum. İnanıyorum ki, dininiz, vatanınız, devletiniz ve milletiniz için çok güzel işler başaracaksınız…

Ekim sayımızın hazırlığında pek çok kişinin emeği, katkısı ve duası var; hepsine bizler de teşekkür ve dua ediyoruz.

Allah’a emanet olun…

 

— Aslınur Bahar

Dergideki Yazılar