Haziran 2023

post-title

Haziran 2023, 20

PDF DOSYASI

Merhaba arkadaşlar,

Haziran ayı ile birlikte tatile başlıyor. Tatiller, normal zamanda yapamadığınız etkinlikler için çok güzel fırsatlar demektir. Kitap okumak, geziler yapmak, ev işlerinde ailemize yardım etmek, kendimizi geliştireceğimiz bir alanda yeni bilgiler edinmek, yeteneklerimizi keşfedip geliştirmek gibi yapılacak pek çok harika iş için elverişli zaman demektir tatil… İnanın, ileriki yaşlarınızda arayıp da bulamayacağınız fırsatlardır tatiller.

Zaten hayatımızın amacı ve yaşamamızı anlamlı kılan şey, manevi ve maddi yeteneklerimizi keşfedip geliştirmektir. 

Sizlere güzel ve verimli bir tatil diliyorum.

...

Bu sayımızda yine farklı ve güzel konuları sizlerle paylaşıyoruz. Şeyma Özdemir yine sizin için çok güzel bir test hazırladı. Gamze Koç bu sayımızda baba kelimesini duygu dolu cümlelerle yazdı. Elif E. Bayraktar kamufle olan canlıları anlattı. Muammer Erkul esprili ve bilgi dolu sayfaları ve portre çizimleri ile ve Osman Suroğlu da kuşlar sayfasıyla bu ay da bizlerle... Önder Tekin, Necati Kağan Çetin ve ismini yazamadığımız diğer yazarlarımız... Hepsine çok teşekkür ediyoruz. Aramıza yeni yazarlarımız da katıldı. Salih Uyan, Sadık Söztutan, Ekrem Kaftan ve Nur Vesile Yalav; kendilerine hoş geldiniz diyoruz. Şunu da belirtelim ki, sayfalarımız her zaman, herkese açık; zaten amacımız hep beraber bilgilerimizi geliştirmek, yeni keşifler yapmak... 

...

Sizleri haziran sayımızla baş başa bırakırken, bu sayımızın hazırlığında emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz. 

Allah’a emanet olun. 

 

Aslınur Bahar

Dergideki Yazılar